Вінницькі Захисники подякували Вінницькій громаді та Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу за допомогу та підтримку

Сьогодні, 29 вересня, перед початком сесії, вінницькі захисники висловили свою подяку міській територіальній громаді та Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу за важливу допомогу у підвищенні обороноздатності військових, - повідомила міська рада.

Цю подяку вручили двоє поліцейських, які належать до об'єднаної штурмової бригади Нацполіції під назвою "Лють"штурмового полку «Цунамі» Артем Іванішин та Вадим Кондратюк. Раніше вони були активними членами Вінницької молодіжної ради, але з моменту початку повномасштабного вторгнення російських сил вони віддали перевагу захисту своєї країни.

«Ваша патріотична позиція і постійна підтримка захисників – це внесок у захист незалежності, – каже Артем Іванішин. – Дякуємо гуманітарному штабу і міському голові Сергію Моргунову за те, що ви з депутатами не стоїте осторонь питань, які допомагають нам захищати країну. Це і передача квадрокоптерів, і багато чого іншого… Ми, на жаль, не можемо зараз розповісти про все, але ми разом наближаємо Перемогу

За підтримку, від перших днів війни і до сьогодні, подяки Вінницькій МТГ та Гумштабу також передали військові частини А 1536 Збройних сил України. Вінницький міський голова Сергій Моргунов своєю чергою наголосив, що це визнання роботи всіх, хто долучається до допомоги. Але, першочергово, ми дякуємо всім, хто зі зброєю в руках стоїть на захисті нашої Батьківщини.

«Територіальна громада системно працює щодо підтримки Захисників, в тому числі всіх військових підрозділів Вінниці і тих, де служать вінничани. Закриваємо потреби відповідно до їхніх запитів. Найголовніше – це те, щоб наша допомога сприяла наближенню Перемоги. Ми обов'язково будемо продовжувати підтримувати наших воїнів», – зазначив очільник громади.



Переглядів: 916
Поширень: 0

Останні новини