На Вінниччині за добу ліквідували 12 пожеж

Вчора, 1 жовтня, на Вінниччині сталося 12 пожеж, шість з яких в природніх екосистемах. Внаслідок чого полум’ям знищено близько 2,5 га сухої рослинності. Ще 6 на території міста та приватних домоволодінь.  

Зокрема, в с.Заозерне Ладижинської ТГ Гайсинського району, де через необережне поводження з вогнем невстановленої особи, вогонь знищив металеву покрівлю на площі 40 кв.м. Ще одне загоряння, причина якого наразі встановлюється, виникло в лазні с.Сальник Калинівської ТГ Хмільницького району. Там, полум'ям знищено шиферну покрівлю на площі 30 кв.м та домашні речі.  

Тієї ж доби бійці ДСНС ліквідували пожежу в “BURGER UA” у Вінниці на площі 10 кв.м, котельні с.Вінницькі Хутори Вінницького району на площі 5 кв.м.  В першому випадку ймовірна причина загоряння – іскріння працюючих електричних приладів, в другому – потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки як у побуті, так і на природі, адже вогонь на своєму шляху нищить усе. Тому, якщо ви стали свідком пожежі, одразу телефонуйте до оперативно-рятувальної служби за номером телефону 101.



Переглядів: 758
Поширень: 0

Останні новини