На Вінниччині вогонь знищив 12 га ґрунту: рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки

3 жовтня рятувальники Вінниччини ліквідували 18 пожеж, з яких 12 в природних екосистемах. Горіло у всіх шести районах області. Внаслідок чого, вогнем обпалено понад 12 га ґрунту.


Того ж дня бійці ДСНС ліквідували загоряння приватних житлових будинків Вінниці, в с.Ковалівка Немирівської ТГ Вінницького району та с.Кислицьке Томашпільської ТГ Тульчинського району.


Також тієї ж доби ДСНС-ники ліквідували пожежі на територіях приватних домоволодінь, зокрема, займання літньої кухні в Северинівській ТГ Жмеринського району, господарчої будівлі в с.Іванівка Лука-Мелешківської ТГ Вінницького району, а також легкового автомобіля в с.Кальнишівка Вороновицької ТГ Вінницького району.


Основними причинами пожеж стало коротке замикання електромережі, необережне поводження з вогнем невстановлених осіб та необережність під час паління.


Рятувальники Вінниччини звертаються до громадян не спалювати сміття на городах та суху траву на відкритих територіях, а також дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті!
Рятувальник застерігають, якщо ви помітили безупинне розповсюдження вогню - негайно повідомте про це Службу порятунку за номером «101».



Переглядів: 710
Поширень: 0

Останні новини