Дитсадок у Стадницькому окрузі: двері дошкільного закладу відчинились для малечі

Сьогодні, п'ятого жовтня, дитсадок в Стадницькому окрузі розпочав свою роботу, приймаючи дітей. Це стало можливим завдяки завершенню ремонту приміщення, яке служить найпростішим укриттям для дошкільної освіти в цьому закладі. Зараз діти вже ходять до дитсадка у звичайному очному режимі. Сьогодні туди прийшли 24 вихованці, - повідомляє міська рада.

Завідувачка садочка, Ольга Збавитель, повідомила, що для вихователів, дітей і їх батьків відновлення роботи закладу у звичайному режимі є радісною новиною. Вихователі та малеча дуже скучили один за одним.

«В укритті наявне резервне освітлення, протипожежний інвентар, аптечка, бойлер, санвузли та рукомийники, місця для сидіння та відпочинку, величезний ігровий простір, запаси питної води та їжі. Діти в укритті не тільки перечікують повітряну небезпеку, а мають можливість продовжувати ігрову та навчальну діяльність», – додає пані Ольга.

Всі навчальні заклади працюють у суворому дотриманні правил безпеки в умовах воєнного стану. Кількість дітей, які відвідують садок, відповідає кількості місць у найпростіших укриттях, які використовуються у разі сигналу "Повітряна тривога".


Теги: війна діти

Переглядів: 425
Поширень: 0

Останні новини