Минулої доби вінницькі рятувальники погасили 18 пожеж

Вчора, 4 жовтня, на Вінниччині сталося 18 пожеж, три з яких - на території приватних домоволодінь.

Зокрема, на території Турбівської та Козятинської територіальних громадах виникло займання господарчих споруд, а в Гайсинській територіальній громаді, в с.Ладижинські хутори горів житловий будинок. В останньому випадку, внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей вогонь охопив дах будинку на площі 120 кв.м та знищив покрівлю й домашні речі власників. Аби приборкати полум'я від ДСНС залучалося 7 рятувальників та два пожежні автомобілі.

У в с.Коханівка Турбівської громади ймовірною причиною виникнення пожежі в житловому будинку стало коротке замикання електромережі. На своєму шляху вогонь знищив побутову техніку, меблі та домашні речі. Також, пошкодив внутрішнє облицювання помешкання на площі 70 кв.м та покрівлю на 40 кв.м. До ліквідації даної пожежі залучався підрозділ місцевої пожежної команди смт Турбів, а також бійці 5 ДПРЧ з Вінниці.

Цієї ж доби бійці ДСНС 14 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, спричинених загорянням сухої трави, пожнивних залишків та сміття. Горіло у Вінницькому, Гайсинському та Тульчинському районах області, де вогнем знищено близько 8 га сухої рослинності.

Рятувальники Вінниччини вкотре звертаються до громадян бути уважними та обережними з вогнем! Необхідно дотримуватися правил пожежної безпеки та нагадувати про це дітям, адже за лічені хвилини на своєму шляху вогонь нищить усе.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області



Переглядів: 472
Поширень: 0

Останні новини