На Вінниччині сталося 2 аварії: 38-річний мотоцикліст та 41-річна водійка загинули на місці

Вінницька поліція пише, що дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінницькому районі та у м. Гайсин. Внаслідок аварій 38-річний мотоцикліст та 41-річна водійка отримали травми, несумісні з життям. Слідчі встановлюють причини автопригод.

Одна з аварій сталась близько 8.30 4 жовтня у с. Багринівці. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK - житель с. Гончарівка, не впорався із керуванням на крутому повороті, з'їхав на обочину, де допустив наїзд на металеву огорожу. Внаслідок ДТП 38-річний керманич від отриманих травм загинув на місці події.  

Того ж дня близько 13.40 в с. Куна Гайсинського району трапилась ще одна автопригода. За попередньою інформацією слідства, 41-річна водійка автомобіля Lexus не впоралась з керуванням, зʼїхала в кювет, де автомобіль зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії мешканка м. Гайсин отримала травми несумісні з життям. 

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

Слідчі розслідують кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі. 

Остаточні причини та обставини автопригод будуть встановлені після проведення слідчих дій та експертиз.



Переглядів: 603
Поширень: 0

Останні новини