Мистецтво створення іграшок своїми руками: у Вінниці запрошують долучитись до безкоштовних занять з "Амігурумі"

Міський палац дітей та юнацтва у Вінниці запрошує дівчат віком від 9 до 16 років приєднатись до творчого кола юних майстринь. В цьому закладі існують різні напрями розвитку для дітей і підлітків, а одним із популярних та передових є гурток "Амігурумі", - повідомляє міська рада. 

На цих заняттях дівчата вивчають техніку в'язання гачком. Після освоєння основних прийомів, діти набувають практичних знань та вмінь щодо створення невеликих в'язаних іграшок, відомих як амігурумі. Вони також створюють тематичні композиції, беруть участь у виставках і конкурсах. Учасниці цього гуртка були визнані переможцями на численних обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях і конкурсах з декоративно-прикладного мистецтва. Заняття сприяють розвитку дрібної моторики, поліпшують арифметичні навички дітей та розвивають їх творчі здібності, за словами творчої наставниці та керівниці гуртка, Лариси Блащук.

«Японське мистецтво Amigurumi вже давно завоювало армію прихильників по всьому світу, саме тому у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва заснували гурток в’язання гачком «Амігурумі». Це слово з японської перекладають дослівно як «в’язана м’яка іграшка». Цьому мистецтву уже сотні років, але відомим і популярним в Україні воно стало лише протягом останніх років. Різноманітні звірята, маленькі чоловічки, чудернацькі казкові персонажі і навіть солодощі, сплетені з кольорових ниток – цими яскравими іграшками просто неможливо намилуватися. Отож запрошуємо дівчаток стати частинкою нашої творчої родини», - додає Лариса Блащук.

Детальніше про гурток можна дізнатись за номером телефону 0632744608 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.



Переглядів: 516
Поширень: 0

Останні новини