У Вінниці представили нового керівника обласної поліції: хто ним став

Сьогодні, 12 жовтня, Голова Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський представив особовому складу поліції Вінниччини нового начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області – полковника поліції Юрія Пархоменка. До цього він працював начальником Департаменту міграційної поліції Нацполіції.

Голова повідомив, що попередній очільник поліції області Іван Іщенко відтепер очолюватиме поліцію Чернігівської області.

У робочій зустрічі також взяли участь начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, міський голова Сергій Моргунов, керівники правоохоронних структур області, судді, ректор ХНУВС, що нині дислокується на Вінниччині, Валерій Сокуренко.

«Юрій Олександрович свої задачі отримав – відповідальні, проте досяжні. Варто розуміти, що під час повномасштабної війни людський моральний та психологічний ресурс вичерпується, через що криміногенна ситуація може загострюватися, а очікування та вимоги від суспільства до поліцейських тільки зростають. І саме наша відповідальність – створити всі умови безпеки для громадян і забезпечити надання поліцейських послуг», — зазначив Іван Вигівський.

Голова Нацполіції розповів, що Юрій Пархоменко пройшов шлях від слідчого та оперуповноваженого в Сумській області до керівних посад у департаментах внутрішньої безпеки та карного розшуку.

Новопризначений керівник підкреслив важливість взаємодії та відданості обов’язку всіх підрозділів поліції:

«Пріоритетними напрямками роботи для нас залишаються боротьба з організованою злочинністю, безпека та спокій людей, а тому правопорядок і миттєве реагування на всі звернення громадян – першочергове завдання».

Для довідки:

Юрій Пархоменко почав службу в органах внутрішніх справ з посади слідчого міського відділу УМВС в Сумській області у 2003 році, потім керував відділенням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Займав керівні посади в підрозділах УБОЗ, внутрішньої безпеки в Сумській та Київській областях. Обіймав посаду заступника начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України. На початку повномасштабного вторгнення очолив Департамент міграційної поліції Національної поліції України.

 



Переглядів: 513
Поширень: 0

Останні новини