«Гаррі Поттер: Чаклунський альманах»: видавництво «Абабагаламага» розповіло деталі передпродажу

Видавництво «Абабагаламага» анонсувало передпродаж кольорового видання «Гаррі Поттер: Чаклунський альманах» в українському перекладі. Замовити його шанувальники зможуть вже з 31 жовтня.

"Гаррі Поттер: Чаклунський альманах" - це офіційний інформаційний посібник, який насичений цікавими фактами та відкриттями про всесвіт чарівників. Він об'єднує улюблених персонажів, незабутні миті знайомства з Гаррі Поттером і усе, що стосується магії — від "Філософського каменя" до "Смертельних реліквій".

Альманах чудово проілюстрований талановитими художниками, і кожна сторінка містить безліч цікавих деталей. До створення альманаху долучилася Оля Муза, художниця з Умані, а переклад на українську мову був виконаний Віктором Морозовим, постійним перекладачем книги "Гаррі Поттер".

Цей альманах створений як ідеальний вступ до світу Гаррі Поттера для нових читачів. Одночасно він надасть прекрасну можливість тим, хто вже знайомий із серією, відкрити його знову. Акцент на деталях та цікавостях порадує навіть відданих прихильників цієї серії.



Переглядів: 916
Поширень: 0

Останні новини