Слідчі поліції Вінниччини розслідують обставини двох автопригод із потерпілими

Аварії стались 12 жовтня у місті Вінниця та Гайсинському районі. Внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувались двоє людей, серед яких пішохід.

У м. Вінниця близько 07.10 69-річний водій автомобіля Hyundai скоїв наїзд на жінку, яка, за попередньою інформацією слідства, переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті аварії місцева жителька з отриманими тілесними ушкодженнями доставлена до медичного закладу.  

Того ж дня об 11.00 на автодорозі М-30 під час виконання маневру обгону відбулось зіткнення двох вантажних автомобілів марки Volvo. За кермом однієї з вантажівок перебував 46-річний мешканець Київської області. Іншою керував 28-річний житель Гайсинського району, який внаслідок ДТП зазнав травмувань та був госпіталізований.

Транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод поміщені на арештмайданчики. Водії освідовані – вони тверезі.

За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Усі обставини та причини аварій встановлюються.


Переглядів: 728
Поширень: 0

Останні новини