"Підтримувати військо – обов’язок кожного": Вінниця передала нову партію обладнання військовим на фронт

Вінниця продовжує допомагати українським військовим, які знаходяться на передовій. Нещодавно місцева влада передала їм нову партію обладнання, необхідного для ефективної роботи в зоні бойових дій, зокрема прожектори та квадрокоптери "Мавік", які були придбані за рахунок коштів громади, - повідомляє міська рада.

Заступник міського голови Андрій Очеретний розповідає, що зараз всі зусилля і ресурси спрямовані на досягнення Перемоги. Щоб забезпечити військових впевненістю в зоні бойових дій, місцева влада разом із командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу постійно відслідковує актуальні потреби та намагається їх задовольнити.

Щодня Захисники та Захисниці ризикують власним здоров’ям та життям у зоні бойових дій. Для того, щоб вони могли відслідковувати ворожу техніку та позиції , передаємо їм чергову партію компактних квадрокоптерів “Мавік”. Вони допоможуть точно відпрацьовувати цілі. Крім того, передали воїнам антидронові прожектори, необхідні для роботи у нічний час. Підтримувати військо – обов’язок кожного. Спільними зусиллями і завдяки командній роботі нам вдається це зробити”, – розповів Андрій Очеретний.

Важливо відзначити, що окрім технічного обладнання, яке регулярно надходить з Вінниці на передову, раніше також надавалася значна інша допомога військовим. Це автомобілі, павербанки, лазне-пральні комплекси для військовослужбовців, пічки та інше обладнання та засоби, спрямовані на підтримку наших воїнів.



Переглядів: 669
Поширень: 0

Останні новини