У Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі розповіли, як мають фомуватись бюджети громад

Безпека, оборона стійкість - ключові пріоритети для бюджетів міста й області, - Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб

У Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі розповіли, як мають фомуватись бюджети громад

Безпека, оборона, стійкість - три ключових слова, яким зараз повинні відповідати бюджети міста та області. Такі пріоритети визначив Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, який очолює Володимир Гройсман. У Штабі напрацювали й ухвалили стратегію розподілу видатків.

Згідно з позицією МКГШ, при формуванні бюджетів, усі органи місцевого самоврядування - міська, обласна ради, громади регіону - мають керуватися такими принципами: прозорість, залученість людей, збалансованість та реалістичність. Ключовими пріоритетами мають бути: безпека та оборона, стійкість, турбота.

«Такою була ініціатива голови Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимира Гройсмана. І це є позиція і переконання всієї нашої команди», - зазначив співзасновник МКГШ, мер Вінниці Сергій Моргунов.
Відтак визначені приниципи та пріоритети будуть рекомендовані для місцевої та обласної рад, територільних громад Вінничини.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.


Переглядів: 386
Поширень: 0

Останні новини