Вінницькі спортсмени здобули численні нагороди на чемпіонаті України з веслувального слалому

Спортсмени з Вінниччини продемонстрували вражаючі результати в змаганнях з веслувального слалому на Особистому чемпіонаті України, який відбувся в селі Мигія Миколаївської області. Збірна команда нашої області, що включала в себе спортсменів із Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 та школи вищої спортивної майстерності, здобула 5 золотих, 10 срібних та 6 бронзових медалей.

За словами тренерів з веслувального слалому МДЮСШ № 2 Сергія Горільчаного та Володимира Петренка, Мигійські пороги - це популярне місце для любителів екстремального відпочинку, а район також є частиною Національного природного парку "Бузький Гард". Вони також зазначили, що у змаганнях взяли участь 86 спортсменів з Вінницької, Дніпропетровської, Львівської, Харківської областей і міста Києва.

«Наші спортсмени – справжні майстри, вони демонстрували свою силу у кожному весловому маневрі. Їхні медалі – віддзеркалення мужності та безмежної наполегливої праці», – говорить тренер МДЮСШ № 2 Сергій Горільчаний.

Сергій Краєвський, голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, наголосив, що веслувальний слалом є олімпійською дисципліною, яку вперше включили в програму Олімпійських ігор у 1972 році.

«Гарні результати, чудові виступи. Дякуємо тренерам та спортсменам за їхню працю. Бажаємо невичерпної енергії та сили на нові звершення», – каже Сергій Краєвський.

У підсумку Особистий чемпіонат України з веслувального слалому для вінничан приніс такі призові місця:

Серед С-1-Ч

1 місце – Олександр Федоренко (ШВСМ); 2 місце – Кирило Кушнір (ШВСМ);

Серед К-1-Ж

3 місце – Вікторія Добротворська (ШВСМ);

Серед К-1-Ч

2 місце – Олександр Федоренко (ШВСМ); 3 місце – Сергій Совко (МДЮСШ №2);

Серед С-1-Ж

1 місце – Вікторія Добротворська (ШВСМ);

Екстрим-слалом серед К-1-Ч

1 місце – Сергій Совко (МДЮСШ №2); 3 місце – Олександр Федоренко (ШВСМ);

Командні перегони серед 3хС-1-Ж

1 місце – Вікторія Добротворська (ШВСМ); 1 місце – Ангеліна Харламова (МДЮСШ №2);

Командні перегони серед 3хС-1-Ч

2 місце – Кирило Кушнір (ШВСМ); 2 місце – Олександр Федоренко (ШВСМ); 2 місце – Вадим Бондар (МДЮСШ №2); 3 місце – Сергій Совко (МДЮСШ №2); 3 місце – Богдан Поліщук (МДЮСШ №2); 3 місце – Артем Бойко (МДЮСШ №2);

Командні перегони серед 3хК-1-Ж

2 місце – Вікторія Добротворська (ШВСМ); 2 місце – Ангеліна Харламова (МДЮСШ №2);

Командні перегони серед 3хК-1-Ч

2 місце – Олександр Федоренко (ШВСМ); 2 місце – Сергій Совко (МДЮСШ №2); 2 місце – Денис Артюнін (МДЮСШ №2);


Переглядів: 416
Поширень: 0

Останні новини