Замість відер та тазиків - мобільна лазня. Захисники зможуть нормально помитись та випрати речі

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав захисникам чергову допомогу — мобільну лазню та автівку для виконання бойових завдань.

Військовослужбовці зможуть приймати гарячий душ та прати свої речі незалежно від того, де вони перебувають. Лазня оснащена двома генераторами, двома болейрами, чотирма душовими, пральною машиною та сушаркою. 

За підрахунками фахівців автономним лазневим комплексом зможуть скористатись близько 20-40 людей за раз. Як зазначив один із бійців частини, яка отримала цю допомогу, потреба в таких комплексах є високою.

“Мобільна лазня дуже необхідна, тому що ми виконуємо задачі там, де немає умов. У нас багато дівчат”, — пояснює Валерій.

Військовий також додав, що задовольняти свої гігієнічні потреби їм доводиться за допомогою відер та тазиків. У теплі пори року це відбувається в умовах відносного комфорту, але з настанням холодів ситуація різко погіршується.

Саме тому, наголошують в МКГШ, мобільні лазні передають на фронт регулярно і планують продовжувати це робити. 

Також співзасновник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вячеслав Соколовий передав бійцям автівку Hyundai Santa Fe. Машина була оглянута фахівцями та повністю готова до роботи. 

«Сьогодні завдання номер один - максимальна підтримка Збройних Сил України. Усе інше буде після Перемоги», - сказав Вячеслав Соколовий. 

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради  та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.



Переглядів: 347
Поширень: 0

Останні новини