Ракетний удар по відділенню "Нової пошти" у смт Коротич: що відомо про загиблих та поранених (фото)

Росія атакувала термінал найбільшого приватного поштового оператора в Україні "Нова пошта" у смт Коротич поблизу Харкова. На жаль, наслідки цієї атаки трагічні. Загинуло шість людей, 16 отримали поранення, з них семеро перебувають у важкому стані, - повідомляє служба BBC.

За інформацією українських профільних служб, ракетний удар було завдано із ЗРК С-300. Ймовірно, через це атака сталася майже одночасно з спрацюванням системи оповіщення повітряної тривоги, і працівники не встигли дійти до укриття. Усі постраждалі та загиблі – це співробітники компанії "Нова пошта", їх вік коливається від 19 до 42 років.

"У них не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирени прозвучали за секунди до, - повідомила компанія у фейсбуці. – "Нова пошта" оголошує день трауру. Ми будемо працювати та вшановувати кожного загиблого героя "Нової пошти". Кожного загиблого в цій війні".

За інформацією від ДСНС, зруйновано сім вантажних автомобілів і два напівпричепи, а пожежа охопила приблизно 300 квадратних метрів і боролися з нею протягом кількох годин.

Компанія змінила свій звичайний червоний логотип на чорний в соціальних мережах. Протягом цілої ночі і ранку користувачі соціальних мереж висловлювали слова співчуття та висловлювали вдячність за те, що навіть в умовах війни поштова служба продовжує функціонувати на високому рівні.

"Першими після відбою тривог завжди дзвонять курʼєри НП. "А я вашу посилку вже привіз, "а ваш пакуночок вже доставлено". Ці слова на мене діють, як найкраще заспокійливе, залишки нормальності, знак, що життя продовжується", - висловлює співчуття піарниця Ярослава Гресь.



Переглядів: 734
Поширень: 0

Останні новини