Забрала 23 500 доларів США у батьків та виїхала в Молдову: поліція розкрила деталі справи зниклої 13-річної дівчини та її 23-річного друга

Поліцейські успішно відновили зв'язок між батьками та їхньою 13-річною донькою, яка вирішила залишити свій дім і виїхати за кордон разом зі своїм 23-річним другом. Дівчина була знайдена на території Молдови і, на щастя, не постраждала. Все почалося 16 жовтня о 4 ранку, коли батько сповістив поліцію про те, що його малолітня донька втекла з дому та забрала з собою усі заощадження родини у сумі 23 500 доларів США. Поліцейські негайно розпочали пошуки, співпрацюючи з прикордонниками та спілкуючись зі знайомими, родичами та друзями зниклої дівчини. Також перевірили місця можливого перебування . У результаті своїх дій вони встановили, що дівчина перебуває в Молдові разом зі своїм другом, і успішно повернули її додому наступного дня.

«Дівчина пояснила, що поїхала з другом до Молдови, де планували залишитись. А щоб мати кошти на існування в чужій країні, без дозволу взяла гроші батьків. Малолітню утікачку, яка мала при собі залишок грошей в сумі 10 тисяч доларів США, поліцейські повернули батькам. Раніше сім’я у поле зору правоохоронців не потрапляла. Наразі вирішується питання щодо складання відносно батьків адміністративних матеріалів за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Поліція наголошує, що важливо будувати довірчі стосунки з вашими дітьми, виявляти інтерес до їхніх інтересів, друзів і майбутніх планів. Якщо ваша дитина зникла, не гайте часу і негайно звертайтесь за допомогою до місцевого відділу поліції або телефону "102". Вчасна реакція допоможе уникнути небезпеки та відновити зв'язок із вашою дитиною.



Переглядів: 718
Поширень: 0

Останні новини