Надійний, стійкий та стильний: який ламінат пропонує салон Holz у Львові

Ремонт - це завжди важливий та відповідальний процес. Окрім меблів, техніки, оздоблення стін тощо, варто пам’ятати, що важливу роль в інтер’єрі, функціональності та зручності будь-якого приміщення відіграє покриття підлоги. Одним з найпопулярніших видів покриття є ламінат.

Якщо ви шукаєте, де його можна придбати у Львові, та цікавитесь, яка вартість ламінату гарної якості - завітайте до салону Holz. Тут на вибір представлено різноманітні типи ламінатів, що підійдуть як для осель, так і для офісів, а також для приміщень з підвищеною вологістю чи, наприклад, де є потреба у підвищеному поглинанні звуку.

Переваги ламінату та його придбання у Holz

Ламінат є гарною альтернативою багатьом іншим покриттям, адже він стійкий до температур, забруднень, вологи чи ультрафіолету, а ще є доступним за ціною.

Також цей матеріал не потребує спеціальних обробок чи шліфування, відносно легкий у встановленні, не вимагає особливого догляду в процесі експлуатації.

Та, звісно, його головна характеристика - якість. Від цього залежить, скільки покриття прослужить та буде радувати око гарним виглядом. Так, ламінат має витримувати не лише фізичне навантаження, а й мийні засоби, вологу, потрапляння на нього сонячних променів, механічні пошкодження тощо. Відтак до вибору цього елементу помешкання варто поставитися з підвищеною відповідальністю.

В салоні Holz є широкий асортимент саме надійного ламінату від перевірених українських та європейських брендів. Така продукція має всі необхідні характеристики, що дозволить насолоджуватися її якістю тривалий час. Так, щодо терміну служби у середньому заявлено від 10 до 15 років, однак деякі виробники дають гарантію до 25 років чи взагалі довічну.

До того ж, у Holz ламінат представлений у різноманітних варіантах дизайну, адже він має вдало поєднуватися з меблями та загальним настроєм приміщення.

Окрім широкого асортименту товарів, у Holz доступна послуга професійного монтажу покриття, аби позбавити вас зайвого клопоту у цьому питанні.

Який обрати ламінат?

Передусім визначтеся, для якого приміщення потрібен ламінат. Наприклад, для офісу чи спортзали потрібен більш зносостійкий, ніж для оселі з середнім навантаженням (загалом, базово є 3 класи зносостійкості).

А ось для ванної кімнати чи кухні, де підвищена вологість та може бути тривалий контакт з водою, краще обирайте - волого- чи водостійкий ламінат. Зокрема останній здатен витримати контакт з водою навіть протягом кількох годин без пошкодження.

Якщо ви вагаєтесь, який саме ламінат потрібен, можна звернутися до фахівців салону Holz  - вони допоможуть підібрати покриття саме під ваші потреби, інтер’єр та інші індивідуальні характеристики приміщення, для якого ви хочете придбати ламінат.

Фото з сайту Holz


Переглядів: 573
Поширень: 0

Останні новини