На Тернопільщині підліток викрав автомобіль і звинуватив однолітка через особисту образу

Уночі, неповнолітній мешканець села Залізці у Тернопільському районі, без дозволу власника, проник в гараж свого сусіда та викрав його легковий автомобіль. Потерпілий звернувся до поліції у місті Зборов та повідомив про злочин.

Поліцейські прибули на місце події і встановили, що крадій проник через тильний вхід гаража. Власник пояснив, що замок на дверях був залишений разом із ключами, що зробило доступ до середини безпроблемним. Ключі для запуску автомобіля були залишені в салоні машини, що спростило заведення транспортного засобу.

Також на місці викрадення була знайдена записка, яка містила інформацію про місцезнаходження автомобіля та особи, яка ймовірно була причетна до викрадення. Під час проведення оперативних заходів, правоохоронці знайшли викрадений автомобіль і повернули його власнику. Водночас, їм вдалося встановити, хто насправді вчинив крадіжку та намагався звинуватити іншу особу, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Виявилося, що вчинок скоїв 14-річний школяр, який є сусідом потерпілого. У минулому у нього вже були проблеми з законом. У записці, яку залишив крадій, неповнолітній вказав ім'я свого однолітка, стверджуючи, що той образив його.

Цей факт був зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням в приміщення). Наразі розглядається питання про можливе оголошення підозри.



Переглядів: 473
Поширень: 0

Останні новини