Діти з VinSmart Центрів зібрали гуманітарну допомогу для військових на передову

В Вінниці у Центрі підліткових клубів, організованому на основі місця проживання, відбулася акція під назвою "Маленькі волонтери". Діти, які відвідують різноманітні гуртки, приєдналися до збору гуманітарної допомоги для військових, які захищають Україну від російського вторгнення, - повідомляє міська рада. 

Разом з батьками та вчителями з VinSmart Центрів, вони змогли зібрати понад 20 пакунків з необхідними речами на передову. Ці пакунки вже були передані військовим.

Директор комунального закладу "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира повідомив, що дорослих вразив патріотизм та любов до України, яку проявили діти. Він висловив подяку кожному маленькому волонтеру за тепло і турботу, якими вони готові поділитися.

Вони не лише приносили смаколики і необхідні речі, а й малювали яскраві та теплі малюнки, виготовляли обереги, наповнені добром та підтримкою. Зусилля кожного Центру призвели до формування понад 20 пакунків на передову. Це наш внесок у створення комфорту та підтримки для тих, хто стоїть на захисті нашої країни, – сказав Дмитро Мира. – Дякуємо кожному маленькому волонтеру за їхню теплоту і турботу. Разом ми створюємо краще майбутнє для України”.



Переглядів: 529
Поширень: 0

Останні новини