Понад 25 покрівель було відремонтовано у Вінниці: деталі

У місті завершили капітальний ремонт даху багатоквартирного будинку на вулиці Порика, 12, який був пошкоджений негодою. Щоб уникнути затоплення внаслідок дощу, комунальні служби та працівники МНС спочатку провели аварійні роботи на місцевому рівні, і тепер вони успішно завершили повний ремонт даху. Голова ОСББ будинку, Володимир Черниш, розповів, що завдяки негайному відновленню ушкодженої ділянки даху вдалося запобігти проникненню води під час дощу.

І хоча на вечір того ж дня знову пішов дощ, затікань не було. Тому я хотів би подякувати такій оперативній реакції з боку влади”, - зазначає голова об’єднання.

За інформацією директора департаменту житлового господарства Вінницької міської ради, Віталія Місецького, дах цього будинку було пошкоджено через повітряну хвилю, що призвела до обвалу частини будівельної конструкції. Щоб запобігти подальшому погіршенню стану даху, було проведено швидке відновлення, що дозволило уникнути подальших пошкоджень. На основі цього рішення було прийнято вирішення про проведення капітального ремонту цієї покрівлі.

Цей будинок стояв в черзі на капітальний ремонт даху і відповідні роботи були заплановані пізніше, але негода внесла свої корективи. Відтак, зважаючи на аварійну ситуацію, було прийняте рішення про позачерговий ремонт даного об’єкту, адже ми не могли допустити, щоб цей будинок входив в зимовий період в такому стані”, - зазначає директор департаменту житлового господарства.

Під час проведення ремонтних робіт було здійснено повне видалення старого покриття, покращено конструкцію покрівлі, і на його місце була встановлена металочерепиця, а також були встановлені водостічні труби. Варто відзначити, що усі витрати за капітальний ремонт цієї покрівлі були покриті коштом міського бюджету.

В рамках підготовки до зими вже з початку поточного року в Вінниці було проведено капітальний ремонт більш ніж 25 покрівель. Більшість з цих робіт була фінансована за рахунок міського бюджету. До завершення поточного року у місті планується виконати оновлення покрівель понад 30 багатоквартирних будинків.



Переглядів: 414
Поширень: 0

Останні новини