Допомога українцям від фонду Pin Up

Сьогодні у такі непрості часи дуже важливо підтримувати один одного. Російська агресія гостро поставила питання щодо того, як кожен українець зможе допомогти своєму суспільству у цей скрутний час. Саме через бажання зробити такий внесок був створений благодійний фонд, про діяльність якого ви можете дізнатися більше на його сторінці Фонд Pin Up Instagram. Покликаний сконсолідувати допомогу волонтерів, фонду вдалося по сьогоднішній день реалізувати ряд благодійних ініціатив.

Проєкт Line-Up від Pin-Up Foundation?

З початком повномасштабного вторгнення росії ми так чи інакше постраждали від дій агресора. Наприклад, дуже складна ситуація відбувається у прифронтових селищах, де людям вкрай потрібна гуманітарна допомога. Аби доставити її туди, фондом Pin Up був реалізований проєкт Line-Up. В рамках цього проєкту для допомоги було зібрано:

медикаменти; продукти харчування; товари першої необхідності; гігієнічні товари; технічні прилади – акумулятори, генератори та старлінки.

Досвідчені волонтери організували не тільки закупівлю всіх цих товарів і продуктів, але й організували їх доставку до прифронтових громад безпечними маршрутами. Так, у квітні 2023 року допомогу отримали мешканці сіл Куп’янського району Харківської області.

Реалізація інших благодійних ініціатив фондом Пін-Ап

Фонд Pin-Up з моменту початку війни втілив у життя ряд благодійних ініціатив. Діяльність фонду змогла охопити декілька напрямків допомоги. Серед реалізованих варто відзначити:

Разом з фондом «Неємія» було організовано евакуацію українських сімей, які втратили житло внаслідок бойових дій, до міст Нідерландів та Німеччини. Під час обстрілів енергетичної інфраструктури нашої країни фонд допоміг Харківський міській адміністрації – були придбані генератори для Харківського метрополітену та міських котелень, а також техніка та засоби теплової генерації пунктів обігріву. Передано ліки та гігієнічні матеріали для медичного персоналу та пацієнтів клінічної лікарні «Феофанія». У Харкові відновлено пам'ятку архітектури – Кіноконцертний зал «Україна», пошкоджену російськими обстрілами.

До того ж волонтери PIN-UP Foundation привезли до Херсону продукти харчування, питну воду, засоби гігієни, лікарські засоби, корм для тварин, рятувальні жилети, матраци, подушки, ковдри, надувні човни, мотори та інші необхідні речі після гуманітарної катастрофи унаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС.


Переглядів: 402
Поширень: 0

Останні новини