Намагався проїхати кордон закутавшись у ковдру: прикордонники спіймали ухилянта

На пункті пропуску "Рава-Руська" прикордонники виявили чоловіка, який намагався нелегально потрапити в Польщу. Чоловік є громадянином України, 2002 року народження, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Молодий чоловік намагався уникнути прикордонного контролю, оскільки він не мав офіційних дозволів на виїзд за межі України. Для досягнення своєї мети він заховався в спальному відділенні вантажного автомобіля, яким керував його батько, 44-річний громадянин України.

За спробу незаконного перетину кордону цю особу притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.204-1 Кодексу України про адміністративну відповідальність. Крім того, є підозра в тому, що дії цього чоловіка можуть бути кваліфіковані як злочин, передбачений ст.336 ККУ «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період».

Крім цього, в діях водія вантажівки є також ознаки злочину, який передбачений статтею 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Факти виявлення ознак вчинення цих злочинів були передані до Національної поліції України для подальших розслідувань і прийняття відповідних заходів.


 



Переглядів: 551
Поширень: 0

Останні новини