"Молодих бізнесменів лякає військова форма": Голову патронатної служби «Азову» зневажили на одному із заходів

Керівниця патронатної служби "Янголи Азову" Олена Толкачова була змушена покинути захід для молодих підприємців Young Business Club у Києві. За словами організаторів, військова форма викликала страх серед молодих бізнесменів. Олена Толкачова сама повідомила про цю подію пізно ввечері 26 жовтня, - повідомляє редакція zaxid.net. За її словами, патронатна служба "Янголи Азову" була запрошена для того, щоб розповісти про свою роботу та підтримку поранених військових і родин загиблих воїнів на форумі молодих підприємців у Києві Young Business Club. Проте на заході вона зіштовхнулась, за її словами, «з нахабством і грубістю».

«Я зіштовхнулася з нахабством і грубістю координаторки заходу, а потім мене та моїх колег взагалі вивели із приміщення, де проходив фуршет, бо молодих бізнесменів лякає військова форма, через що нам довелось покинути захід»,  повідомила Толкачова, і наголосила, що це була зневага до військових.

Пізніше засновник Young Business Club Андрій Остапчук вибачився перед військовими з "Азову" і перед всіма, кого ця ситуація образила або зачепила їхні почуття.

«Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників. В клубі понад 70 співробітників. Ми постійно працюємо над тим, щоб бути одним організмом і сповідувати єдині цінності. На жаль, це виходить не завжди», – написав він.

Андрій Остапчук нагадав, що збір благодійних аукціонів Young Business Club склав понад 8 мільйонів гривень.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на скандал та зазначив, що навіть найдорожчий костюм бізнесмена не вартий військової форми захисника.

«Навіть найдорожчий костюм молодого чи дорослого бізнесмена не вартий форми захисника України. Коли вони усвідомлять, що без наших захисників вони ніхто, не буде подібних інцидентів», – написав міністр.

Важливо відзначити, що патронатна служба "Янголи Азову" виконує важливу роль в допомозі пораненим бійцям та їх родинам. Вони забезпечують медичну допомогу, реабілітацію, протезування та вирішують питання оформлення документів. Крім того, організація допомагає у справах обміну полонених, їхньому лікуванні та реабілітації, а також важливими процедурами упізнавання та поховання полеглих бійців.

Заснована та очолювана Оленою "Гайкою" Толкачовою, яка є військовою, волонтеркою та громадсько-політичною діячкою, "Янголи Азову" є важливим стовпом підтримки в умовах війни, та роблять надзвичайно важливу роботу для військовослужбовців та їхніх сімей з 2014 року.



Переглядів: 473
Поширень: 0

Останні новини