Сьогодні Вінниця зустріла на щиті Героя і відданого сина України Олексія Крука

На жаль, наша громада втратила ще одного Героя і відданого сина України. Сьогодні, 27 жовтня, жителі Вінниці провели у вічність Олексія Крука. Чоловік віддав життя за територіальну цілісність та незалежність України, борючись у складі окремого штурмового батальйону 36-ї бригади морської піхоти ім. контрадмірала М. Білинського. Він загинув 18 жовтня в бою поблизу населеного пункту Піщанівка в Херсонській області, йому було всього 37 років.

Олексій Крук народився у Вінниці і навчався у школі №12, де захоплювався футболом і грав у клубі "Світанок". Після отримання освіти в ДНЗ "Центр професійно-технічної освіти №1" працював на виробництві ТОВ "Полімер" протягом 17 років.

Друзі відзначають, що Олексій був доброзичливою та веселою людиною, цінував життя, шанував рідних та близьких, був надійним другом і колегою, а також люблячим і турботливим батьком.

Вдома на Героя чекали мати Марія Василівна, брат Сергій, дружина Наталя та троє донечок: Анастасія, Марія та Євангеліна.

Вранці велика кількість людей зібралася на громадській панахиді біля будинку воїна за адресою вул. О. Антонова, 19А, щоб вшанувати пам'ять про цю світлу людину та відважного бійця. Потім траурна процесія вирушила до Спасо-Преображенського кафедрального собору, де відбулася церемонія відспівування, - повідомляє міська рада.

Поховали Захисника о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять Герою!



Переглядів: 490
Поширень: 0

Останні новини