Громадській організації, яка опікується звільненими з полону військовими передали 1600 літрів пального

Вінницька громада продовжує гуртуватися і намагається надавати підтримку військовим та їх сім'ям. Сьогодні, 27 жовтня, на черговій сесії Вінницької міської ради було схвалено рішення про передачу 1600 літрів пального громадській організації “Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти”. Ця організація відповідає за численні аспекти, зокрема, транспортування військовослужбовців, які були визволені з полону, до медичних закладів.

За словами Максима Мартьянова, директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради, запит на передачу пального надійшов від громадської організації.

Пальне необхідне для того, щоб представники ГО “Координаційного центру з питань полонених та зниклих безвісти” мали можливість безперебійного транспортування визволених з полону військових до реабілітаційних закладів, лікарень та санаторіїв. Практично всі наші Захисники мають численні травми та поранення різного ступеня важкості, тому дуже важливо, щоб вони якомога швидше отримали якісну медичну допомогу”, – сказав він.

З метою підтримки діяльності Громадської організації “Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти”, виконавчий комітет міської ради виділяє наступні обсяги пального:

800 літрів бензину А-95; 800 літрів дизельного палива.

Важливо зазначити, що вже не вперше Вінницька міська територіальна громада передає матеріальні цінності в підтримку військових. Раніше вони надавали пальне для окремого загону спеціального призначення "Азов" військової частини 3057 Національної Гвардії України.



Переглядів: 661
Поширень: 0

Останні новини