Сьогодні Вінниця проводжає на вічний спочинок Героя України Олександра Дворського

Олександр Дворський був великим патріотом України, який взяв участь у захисті своєї країни під час російського вторгнення. Навіть не маючи жодного досвіду у військовій справі, він добровільно приєднався до 41-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України в березні 2023 року. Він пройшов інтенсивну підготовку, включаючи навчання за кордоном, яка допомогла йому стати відмінним військовим. Олександр брав участь у обороні України на Харківському напрямку фронту, одному з найгарячіших районів бойових дій. Його життя закінчилося 20 жовтня під час бою поблизу Куп'янська, коли йому було всього 42 роки.

З відомостей про його дитинство відомо, що Олександр був обдарованим та мав багато друзів. Він народився у Вінниці і успішно закінчив загальноосвітню школу №2, де його пам'ятали як відмінного учня і доброго людину. Після закінчення Вінницького будівельного технікуму він став висококваліфікованим майстром. За словами родичів, його найбільші таланти проявилися, коли він працював на фірмі, що виготовляла вікна.

«Його талант і вміння впливали на багатьох колег, адже завжди навчав із любов’ю та завзяттям до своєї справи. На роботі до нього дослухалися й поважали за професійність та здатність створити дружню, сприятливу атмосферу, – розповідає сестра полеглого Захисника Марина Павлівна. – Проте, найбільше Сашко любив моїх дітей, а своїх трьох племінників. Був для них не просто дядьком, а янголом охоронцем. На жаль, тепер він наглядатиме за ними лише з небес…»

Церемонія прощання із Олександром Дворським розпочнеться о 10:30 живим коридором із вул. М. Драгоманова до його будинку за адресою: вул. В. Симоненка,6.

О 13:30 поминальну панахиду за Захисником відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, - повідомляє міська рада.

Поховають воїна о 14:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!



Переглядів: 760
Поширень: 0

Останні новини