По вулиці Маяковського зводять муніципальний будинок – завершується мурування стін шостого поверху

Триває будівництво шостого об’єкту Програми «Муніципальне житло м.Вінниця». Цей будинок на 80 квартир розташований по вул. Маяковського біля міської клінічної лікарні №3. Вартість 1 м2 – 10 930 грн, що є однією з найнижчих на первинному ринку житла у місті з врахуванням якості будівельних робіт. Про це розповів сьогодні директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Віталій Погосян, звітуючи про хід виконання Програми «Муніципальне житло м.Вінниця».

Програма діє з 2009 року, основним з її завдань є забезпечення вінничан якісним і доступним за ціною житлом. За період дії Програми збудовано 5 об’єктів, які нараховують 8 житлових будинків або  48 тис. м2 нового житла. Житлові умови поліпшили 659 вінницьких родин.

На даний час виконуються роботи з підготовки документів щодо введення  в експлуатацію ІІ пускового комплексу п’ятого об’єкту Програми -  житлового будинку на 92 квартири, по вул. П. Запорожця,4. Введення в експлуатацію заплановано на грудень 2018 року. В цілому п’ятий об’єкт Програми налічує 180 квартир, з яких 12 з повним внутрішнім опорядженням передбачено для відселення мешканців аварійного будинку, який знаходився на території земельної ділянки, наданої під будівництво.

«Продовжується будівництво шостого об’єкту Програми - житлового будинку по вул. Маяковського  на 80 квартир загальною площею понад 5,2 тис. м2 на замовлення МКП «Вінницький фонд муніципальних інвестицій». Генеральна підрядна організація – ТОВ «Будмонтажпроект». Вартість 1 м2 загальної площі житла – 10 930 грн, і є однією з найнижчих на первинному ринку житла у місті з врахуванням якості будівельних робіт та опорядження», – каже Віталій Погосян.

Наразі на об’єкті «Будівництво житлового будинку по вул. Маяковського в м. Вінниця» вже зведено зовнішні несучі стіни та внутрішні перегородки, завершується мурування стін шостого поверху, облаштовано сходові марші. Також виконано монтаж інженерних мереж в цокольному поверсі будинку, здійснено влаштування бетонної огорожі від території МКЛ №3 та дитячого садочку.

«Дуже важливо, щоб роботи по будівництву житла виконувались якісно, щоб в подальшому людям було комфортно жити у цих квартирах.  Ціна на житло найнижча з врахуванням опорядження та якості виконання робіт. Ми знаходимось в конкурентному середовищі, і повинні відкрито і чесно показувати людям, які роботи виконуються за таку ціну. Також важливо звертати увагу на благоустрій прибудинкової території та передбачити відповідну кількість паркомісць», – сказав міський голова Сергій Моргунов.



Вулиці: МАЯКОВСЬКОГО


Переглядів: 9142
Поширень: 4

Останні новини