Важка ніч для України: внаслідок нічних обстрілів є поранені та загиблі

Протягом доби ворожі сили вразили 118 населених пунктів у різних областях країни. Це стало рекордною кількістю міст і сіл з початку поточного року, які отримали удари. Внаслідок нічних атак ворожих сил українська територія зазнала масованих обстрілів, що призвело до загибелі та поранень серед мирного населення, - повідомляє ДСНС України.

У Полтавській області, близько опівночі, відбулася атака російських військових на нафтопереробний завод у Кременчуці. Майже сто рятувальників протягом кількох годин тушили пожежу, використовуючи спеціального робота для гасіння вогню.  На щастя, жертв немає.

У Харківській області селище Петропавлівка стало об'єктом обстрілу, одна людина загинула, а інша отримала поранення.

У Донецькій області в результаті обстрілу селища Південне загинула одна людина.

Окупанти з артилерії тричі атакували Нікопольський район у Дніпропетровській області. Місто Нікополь, а також села Іллінка та Мар’ївка потрапили під удар.

Херсонська область також стала об’єктом обстрілів з боку ворожих сил, які тривали протягом всієї ночі. Село Чарівне в Бериславському районі та місто Берислав отримали удари, в результаті чого постраждали дві людини. Також постраждало село Чайкине Херсонського району, там загинула одна людина. Після півночі російські військові знову обстріляли Бериславський район та здійснили 8 авіаударів по селах Кринки та Львове.

У Миколаївській області опівночі обстріляли Очаків з артилерії. Це призвело до пошкодження двох приватних будинків.



Переглядів: 300
Поширень: 0

Останні новини