Вінницькі спортсмени привезли золоту, срібну та бронзову медалі з міжнародних змагань з тхеквондо у Румунії

З 27 по 29 жовтня у Бухаресті, столиці Румунії, відбулися міжнародні змагання з тхеквондо під назвою «Drakula Open 2023», які є етапом кубку Світу. Три спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 прийняли участь у важких поєдинках та отримали золоту, срібну та бронзову медалі.

Ілля Головатюк виборов золоту нагороду серед кадетів у вазі 65 кг. Роман Соловей став срібним призером у категорії юнаків до 48 кг. Ірина Чесалкіна отримала бронзову медаль серед юніорок у вазі до 49 кг, - повідомляє міська рада.

За словами тренерки Аліни Новинюк, у змаганнях взяли участь видатні спортсмени, які мають титули чемпіонів і призерів чемпіонатів Європи, світу, Всесвітнього Гран-Прі та Олімпійських Ігор.

«Були представники з більш, як 100 команд та 47 країн світу. Боротьба була важкою, втім вінницька команда показала хороший результат, – говорить Аліна Новинюк. – Наші вихованці юні, проте їх працьовитість та наполегливість дозволяють їм змагатися на найвищому рівні та здобувати неймовірні перемоги. Пишаємось ними!»

Вінницькі спортсмени змагалися з представниками Румунії, Греції, Іспанії, Німеччини, Франції та Австрії та здобули високий міжнародний рейтинг та вагомі бали для того, щоб наступного року потрапити у Національну збірну України.



Переглядів: 460
Поширень: 0

Останні новини