КП «Вінницька транспортна компанія» запрошує на роботу: деталі

Комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» шукає кандидатів на посади водіїв та водійок трамваїв, тролейбусів та муніципальних автобусів. Вакансії доступні як для досвідчених фахівців, так і для початківців, які бажають навчитися працювати в цій галузі. Компанія гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату зарплати та різноманітні соціальні пільги.

Також фахівці КП «Вінницька транспортна компанія» додають, що для працівників підприємства гарантується:

формений одяг; оплачувана щорічна та додаткова відпустка; оплачувані листи тимчасової непрацездатності; страховий стаж; пільговий стаж; за необхідності передбачене місце в гуртожитку.

Олександр Нечаєв, який тимчасово виконує обов’язки генерального директора КП "Вінницька транспортна компанія", вказує, що для нових працівників та тих, хто не має навичок у керуванні тролейбусами чи трамваями, але бажає приєднатися до цієї великої компанії, існує програма навчання та підтримки для нових фахівців.

«Ми запрошуємо до себе на роботу усіх, хто має бажання стати частиною великого підприємства, яке кожного дня працює на благо Вінницької громади та її мешканців. Наші фахівці готові навчати майбутніх водіїв, у яких ще немає відповідних навичок кермування тролейбусом або трамваєм. Окрім того, на підприємстві працює потужна профспілкова організація, яка стоїть на захисті наших працівників», – зазначає Олександр Нечаєв.

Також він додає, що для кермування муніципальним автобусом потрібне діюче посвідчення водія з відкритою категорією «D».

За більш детальною інформацією можна звернутись у відділ кадрів КП «Вінницька транспортна компанія», який знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 29. Особисті зустрічі з громадянами проводять з 8.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00. Також для консультації можна звернутись за номером 67-10-22, - повідомляє міська рада.



Переглядів: 546
Поширень: 0

Останні новини