У Вінниці активно оновлюють вуличне освітлення: вже замінили понад 5000 світильників

Фахівці МКУП "Міськсвітло" продовжують здійснювати процес заміни застарілих ламп на сучасні LED-світильники. Ця ініціатива відповідає основним цілям та пріоритетам міської ради, зокрема - забезпеченню безпеки. Окрім зменшення споживання електроенергії, що має важливе значення в умовах конфлікту, впровадження нового вуличного освітлення спрямоване на поліпшення безпеки у дорожньому русі для транспорту та пішоходів. За даними департаменту міського господарства ВМР, вже було замінено 5 084 вуличних світильників.

Управління міського господарства повідомляє, що наразі робочі групи успішно завершили процес заміни освітлення на головних вулицях міста та в приватному секторі, зокрема на вулицях:

Політехнічна, А.Первозваного, Подільська, Л.Лук’яненка, 600-річчя, Комарова, Г. Юри, Привокзальна, Гетьмана Мазепи, Князів Коріатовичів, І.Богуна, Данила Галицького, Трамвайній, Л. Ратушної та інших.

Додатково планується замінити близько 7 тисяч ламп на LED-ліхтарі до кінця цього року. В даний момент фахівці "Міськсвітло" займаються заміною світильників на вулицях Сергія Зулінського та Академіка Янгеля.

«Після торішніх обстрілів критичної інфраструктури України значно зросла потреба у впровадженні енергоощадних заходів. LED-ліхтарі повністю відповідають цим вимогам, так як головною їх перевагою є енергоефективність та триваліший термін експлуатації у порівняні зі старими лампами, – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Окрім економії електроенергії, світлодіодні світильники значно покращать якість вуличного освітлення, що в значній мірі убезпечить транспортний та пішохідний рух».



Переглядів: 496
Поширень: 0

Останні новини