Вінниця схиляє голови у шані, зустрічаючи на щиті полеглого Героя Володимира Медведєва

Сьогодні громада Вінниці вшановує пам'ять Володимира Медведєва, який віддав своє життя заради свободи та незалежності України. Це був Герой, що став на захист своєї Батьківщини в складний період повномасштабної війни.

Володимир Медведєв приєднався до захисту України вже на початку повномасштабної агресії, 5 березня 2022 року. Покинувши Вінницю, він вирушив у військову частину в Харкові, де увесь рік неухильно боровся проти окупантів.

Життя Героя оборвалося 31 жовтня 2023 року. Володимир Медведєв загинув у бою на території Запорізької області. На момент смерті йому було 43 роки, у нього залишився 19-річний син.

У Вінниці життя Володимира Медведєва не було пов'язане з військовою службою. Народився 25 квітня 1980 року, навчався у ліцеї №30  ім. Тараса Шевченка у Вінниці, пізніше здобув фах автослюсаря в училищі №13. Працював у місті за отриманою спеціальністю.

«Всі, хто знали Володимира, можуть сказати, що він був доброю та чуйною людиною. Був чудовим братом, чоловіком та сином», – зазначає сестра полеглого Захисника.

Прощання з воїном відбулося сьогодні, о 12:00, на Сабарівському кладовищі. Поховають Героя о 13:00 на Алеї слави, - повідомляє міська рада.

Вічна пам’ять і шана Захиснику. Щирі співчуття рідним…



Переглядів: 601
Поширень: 0

Останні новини