Аукціон з продажу приміщень для малого і середнього бізнесу: деталі

Департамент комунального майна Вінницької міської ради оголосив про планований продаж чотирьох об'єктів нерухомості - нежитлових будівель з різним технічним станом, придатних як для малого, так і середнього бізнесу. Перший аукціон відбудеться 13 листопада, а решта три - 27 листопада.

13 листопада планується проведення аукціону з продажу нежитлової будівлі за адресою вул. Монастирська, 1, м. Вінниця, загальною площею 364,4 м2. Більш детальну інформацію можна знайти за цим посиланням.

А 27 листопада відбудуться аукціони із продажу таких будівель:

Нежитлова будівля за адресою м. Вінниця, вул. П. Корнелюка, 38-Б, загальною площею 422,3 м2. Детальніше за посиланням. Комплекс будівель та споруд за адресою с. Великі Крушлинці, вул. М. Грушевського, 39 загальною площею 715,3 м2. Детальніше за посиланням. Частина нежитлового приміщення побутового корпусу №2 за адресою м. Вінниця, вул. С. Зулінського, 46, корпус №4, загальною площею 1162,1 м2. Детальніше за посиланням.

Експерти з департаменту комунального майна Вінницької міської ради вказують, що початкова ціна нерухомості визначається з урахуванням її площі, зручного розташування (інфраструктури) та початкового стану приміщень.

«Запрошуємо підприємців взяти участь в аукціонах, оскільки це хороша можливість розширити свій бізнес та створити нові робочі місця. А це, своєю чергою, зробить свій вклад у відновлення економіки та сприятиме наповненню місцевого бюджету», – зазначає директор департаменту комунального майна ВМР Андрій Петров.



Переглядів: 404
Поширень: 0

Останні новини