Скільки ДТП трапилося на дорогах Вінницької області та які причини аварій: інформація від поліції

За інформацією Управління превентивної діяльності, з початку року на автодорогах Вінницької області сталось 2760 дорожньо-транспортних пригод. У аваріях травмувались 775 людей та 128 загинули.

Про це пише ГУНП у Вінницькій області.

З майже трьох тисяч ДТП – 185 сталося за участі дітей. В результаті аварій 173 неповнолітніх отримали травми й 14 загинули.

Найчастішими причинами аварій є:

Порушення правил маневрування  Перевищення безпечної та встановленої швидкості руху  Недотримання дистанції  Порушення правил проїзду перехресть  Керування транспортним засобом у стані сп’яніння 

Найбільшу кількість автопригод із травмованими та загиблими, поліцейські фіксують у п’ятницю. За часом скоєння пік аварійності припадає на 18 годину.

Поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху, щоб ті були  обачними та обережними і дотримувалися правил поведінки на дорогах!

Закликаємо дорослих про обов’язок нагадувати діткам про основні правила пересування тротуарами та пішохідними доріжками. Пояснюйте їм значення дорожніх знаків та розміток.

У вечірній час радимо одягати світлий верхній одяг або чіпляти світловідбиваючі елементи. Так ви будете більш помітними на дорогах та тротуарах.

Бережіть себе та своїх близьких!



Переглядів: 524
Поширень: 0

Останні новини