Вже завтра у Вінниці покажуть інклюзивну танцювальну виставу «INCLUSION IN HARMONY»

«INCLUSION IN HARMONY» - інклюзивна  танцювальна вистава про віру в життя, кохання та Гармонію , яка відбудеться у двох містах України:
18 листопада у Вінниці, театр Садовського, 18.00

Організатор проекту: Громадська організація «Розвиток. Розвиток» .

За підтримки: Українського культурного фонду.

Партнери: ГО «Гармонія»

В інклюзивній виставі братимуть участь талановиті танцівники та актори, які продемонструють три історії кохання. Артисти поділяться з глядачем власними життєвими історіями, покажуть як життя людини може змінитися в одну мить. Не існує гарантій, що в закоханої пари не народиться дитина з інвалідністю, чи коханий чоловік повернеться з війни цілим та неушкодженим, або що не трапиться страшної аварії, яка змінює лінію долі… Тільки завдяки сприйняттю, любові, силі духа, дружбі та підтримці можна подолати трагічні моменти життя.

Учасниками вистави є:

 Танцювальний колектив «Гармонія», а саме  Сюзана Жуковська, Яна Верба, Людмила Нецкіна, Юлія Воровська, Наталя Видайко, Світлана Петріщева  Балет «Крила України» Центру військово-музичного мистецтва ПС ЗСУ, художній керівник Тетяна Клименко  Данс-клуб «Болеро», художній керівник Тетяна Чистякова  Данс-клуб «Артфьюжин», художній керівник Олександра Аманова  Віталій Гарбузюк, вихованець Навчально-ребілітаційного центру №6, художній керівник Тетяна Радченко  Танцювальна студія «3Z»,художній керівник Іван Козак.  Іван Сивак, представник Національної паралімпійської збірної зі спортивних танців на візках

Організатор та режисер проекту – Ірина Борзова
Хореографи проекту – Тетяна Клименко

Вхід на виставу вільний.

Запрошення можна отримати:

в касі театру ім. Садовського (м. Вінниця, вул. Театральна, 13); Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик); реабілітаційному центрі «Гармонія» (м. Вінниця, вул. Винниченка, 5) або замовити за номером телефона 067-765-50-25!

Приходьте родинами, беріть із собою дітей!



Переглядів: 2053
Поширень: 0

Останні новини