На дорогах Вінниці змінили організацію дорожнього руху: водіїв просять ознайомитись

Для полегшення транспортного руху та підвищення пропускної здатності на перехресті вулиць Зодчих-Пирогова-Василенка були внесені зміни в організацію дорожнього руху. Після розширення дорожньої частини була додатково створена смуга руху по вулиці Пирогова в напрямку від вулиці Дачної. Тепер водії з цієї смуги можуть здійснювати маневр повороту праворуч на вулицю Костянтина Василенка. Також на вулиці Василенка була створена додаткова смуга для руху автотранспорту. Фахівці КП "СМЕД ОДР" провели коригування в програмі роботи світлофора на даному перехресті.

При цьому була змінена рядність руху на вулиці Пирогова у напрямку від вулиці Дачної, де було встановлено додатковий світлофор для регулювання новоствореної смуги. Для руху прямо було створено дві окремі смуги. Також на вулиці Зодчих була облаштована смуга для руху прямо і ліворуч, що дозволяє здійснювати рух прямо на вулицю Василенка з двох смуг.

«Впровадження цих заходів має на меті зменшити транспортне навантаження на цю ділянку. Перед впровадженням змін в організацію дорожнього руху, фахівці провели ґрунтовний аналіз та взяли до уваги звернення вінничан», – зазначив директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.



Переглядів: 396
Поширень: 0

Останні новини