Нецензурно висловлювалась сама і змушувала свого сина робити теж саме: поліція склала адмінпротокл на лучанку

У Луцьку жінці було складено адміністративний протокол поліцією за те, що вона, ведучи прямий ефір у соцмережі, використовувала нецензурну лексику в адресу свого сина. Крім того, вона намагалася змусити хлопчика говорити образливі слова перед глядачами, які осуджували її поведінку. Жінці загрожує штраф у розмірі 850 гривень за ці дії.

Відео з епізодами нецензурної мови було розміщено в місцевих Telegram-каналах. Стверджується, що це вирізки з прямого ефіру жінки.

«Вони кажуть, що я тебе вчу матюкатися. Ану розкажи їм по понятіях! Ця дитина за мене є**ло вам наб’є. Він мамин синочок, він мене любить, він без мене нікуди», – каже жінка з ознаками алкогольного сп’яніння.

На іншому відео жінка, використовуючи нецензурну лексику, запитує свого сина про місцезнаходження його телефону та зарядного пристрою. Після того, як син визнає, що не знає, вона висловлює матюкає його та оголошує, що «телефона ти більше не побачиш».

За інформацією, яку надали у коментарі ZAXID.NET представники прес-служби поліції Волині, поліцейські виявили відео у соцмережах вранці в понеділок, 13 листопада. «Правоохоронці встановили особу жінки та місце її проживання, також вже поспілкувалися з нею щодо недопущення подібної поведінки в майбутньому. Присутні були і спеціалісти служби у справах дітей», – йдеться у повідомленні.

На жінку склали адмінпротокол за ст. 184 КУпАП (невиконання обов’язків щодо виховання дітей). Їй загрожує 850 грн штрафу.



Переглядів: 425
Поширень: 0

Останні новини