Відрекомендувався працівником СБУ, взяв телефон в робочих цілях та зник: поліція затримала грабіжника

Подія трапилася п'ятого листопада, коли невідомий чоловік зайшов до одного з магазинів мобільного зв'язку у райцентрі. Він підставив продавця, видаючись працівником Служби безпеки України. Чоловік сказав, що йому конче необхідно здійснити дзвінок в робочих цілях і пообіцяв згодом сплатити вартість пристрою. Консультант допоміг "працівнику СБУ", той взяв телефон і зник, - повідомляє редакція Рупор Житомира.

Після виявлення інциденту на місце прибула слідчо-оперативна група Коростенського районного управління поліції. За з'ясованими обставинами було розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Оперативники перевірили осіб, які вже мали схожі випадки, і виявили підозрюваного - 46-річного місцевого жителя, який раніше вже був судимим. Чоловік зізнався у вчиненні злочину, і у нього було вилучено украдений мобільний телефон.

На підставі зібраних доказів обвинувальний акт був направлений до суду прокурором Коростенської окружної прокуратури, а підозрюваному оголошено підозру у скоєнні шахрайства  (ч. 1 ст. 190 КК України).



Переглядів: 645
Поширень: 0

Останні новини