Подорож на рожевих фламінго та надувному колі: як чоловіки планували подолати річку Тису щоб дістатись до Румунії

Прикордонники відділення "Грушово" Мукачівського прикордонного загону затримали двох чоловіків, які мали намір незаконно перетнути кордон з Румунією. Зловмисники обрали річкову ділянку на річці Тиса для свого плану. Один з них є жителем Закарпаття, а інший прибув з Полтавщини.

При проведенні розслідування прикордонники встановили, що закарпатець обіцяв полтавчанину допомогти в перетинанні кордону і навіть забезпечив його гідрокостюмом та надувним дитячим колом. Щоб переконати його в тому, що річку легко подолати, собі він обрав надувні нарукавники із рожевими фламінго. Про глибину в чотири метри, ширину 50 метрів та близько 20 потонувших у річці чоловіків провідник вирішив не згадувати. 

За свої послуги закарпатець планував отримати $3200. 

Затриманим складено протоколи про адмінправопорушення згідно із статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Крім того, щодо закарпатця, у діях якого виявлено ознаки злочину згідно із статтею 332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» Кримінального кодексу України, прикордонники повідомили Нацполіцію.



Переглядів: 630
Поширень: 0

Останні новини