Учням одного з ліцеїв Вінниці поліція провела лекцію про важливість світловідбиваючих елементів та нагадали ПДР для пішоходів

Учора, 17 листопада, експерти відділу транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради спільно з представниками патрульної поліції провели інформаційні заходи для учнів другого класу щодо важливості дотримання правил дорожнього руху взимку. Зокрема, дітям були вручені світловідбиваючі стрічки та ліхтарики, а також надані рекомендації щодо їх правильного використання для максимальної видимості під час темного часу доби. Ці заходи відповідаютьпріоритетам та принципам Вінницької міської ради, зокрема, забезпеченню безпеки та турботи про громадян. Важливо наголосити, що такі ініціативи регулярно проводяться в навчальних закладах міста для підвищення рівня безпеки учасників дорожнього руху, зокрема дітей.

«Сьогодні ми розповіли про дотримання правил дорожнього руху в осінньо-зимовий період та обов’язковість використання світловідбиваючих елементів в темну пору доби та умовах недостатньої видимості, щоб учні навчального закладу були більш обізнані. Такі заходи проводять два рази на тиждень у ліцеях і намагаємось кожен день виїжджати у вищі навчальні заклади та технікуми», – зазначає Володимир Герасимчук.

Представники департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради підкреслюють свій намір продовжувати участь у подібних ініціативах, оскільки безпека дітей на дорозі є надзвичайно важливою.

«Фахівці нашого департаменту й надалі будуть доєднуватись до організації та проведення таких заходів. Адже важливо розповідати дітям про те, як безпечно поводити себе на дорозі та навіщо потрібно використовувати світловідбивні елементи на одязі. Оскільки це питання їхньої безпеки, а в деяких випадках навіть життя», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.



Переглядів: 761
Поширень: 0

Останні новини