У Вінниці відбудеться Другий сімейний фестиваль Ветеран-Кухар «З нуля»: програма заходу

Благодійний захід
Другий сімейний фестиваль  
Ветеран-Кухар «З нуля»
Приурочений до дня української армії, міжнародного дня волонтера та до дня Св. Миколая.

Дата проведення: 02.12.2023р

Час проведення: з 11:00 до 19:00

Місце проведення: м. Вінниця, центральний парк ім. Леонтовича, площа Водограй

Організатор заходу:

ГО «Подільський Гард»

БО «Родина турбота»

За підтримки:

Вінницька міська рада, МКГШ

Мета фестивалю:

Отримання нового досвіду в кухарській справі ветеранами, їх родинами та волонтерами. Набуття навиків роботи в команді. Привернення уваги громадськості до потреб та допомоги діючим захисникам. Благодійний збір коштів на завезення карет швидкої медичної допомоги та їх технічне обслуговування. Проведення ярмарки за участі митців.

В рамках фестивалю відбуватиметься безліч різноманітних майстер класів, змагання серед команд ветеранів з їх родинами спільно з волонтерами, частування стравами, які вони приготують.

Святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, розваги та святкова концертна програма за участі кращих фольклорних колективів, розіграші цікавих подарунків, аукціон та розіграш головного призу.

ПРОГРАМА:

11:00 – офіційне відкриття фестивалю, початок приготування страв

11:30 – 14:30 – концертна програма, аукціон, розіграш лотереї

13:00 – представлення страв

13:30 – 17:30 –  частування стравами

17:00 – підрахунок коштів, визначення переможця, вручення призів

19:00 – закриття фестивалю

Основне завдання фестивалю: соціальна адаптація та підтримка ветеранів і їх родин.

Головними учасниками заходу є Ветерани та їх родини, які прийматимуть участь у приготуванні страв спільно з волонтерами.  Навчати та допомагати в цьому будуть військові шеф кухарі.

Завдання змагання:

учасники діляться на 5 команд, в кожній команді має бути 3 родини (6 осіб); за кожною командою закріплюється шеф кухар; учасники обирають свою назву команди; методом жеребкування обираються страви, які будуть готуватися; кухарі навчають і допомагають у приготуванні; по завершенню учасники роблять невеличку презентацію своїх страв (до 5хв кожний); далі оголошується старт продажу страв; команда, яка отримає найбільшу суму від продажу, стає головним переможцем і отримує головний приз; також призи отримають всі учасники заходу.

В той час, коли проходить змагання, відбуватиметься концертна програма за участю:

ансамблів танцю співаків та колективів

На фестивалі буде організована ярмарка для:

Митців різних жанрів Майстер класів Проведення аукціону Розіграш лотереї Польової кухні Розважальна програма для дітей з аніматорами Виїзна торгівля з благодійними внесками для проведення заходу

Всі вилучені кошти із заходу будуть спрямовані на завезення карет швидкої медичної допомоги та їх технічне обслуговування.



Переглядів: 488
Поширень: 0

Останні новини