Спілка перевізників Словаччини блокує рух вантажівок на пункті пропуску "Вишнє-Нємецке": близько 300 вантажівок перебуває на кордоні

На території Словаччини вантажні перевізники здійснюють блокаду руху вантажівок через пункт пропуску "Вишнє-Нємецке". Цю акцію ініціювала та виконує Спілка перевізників Словаччини. Інформація про терміни блокування не надається, але не виключається, що ці заходи можуть тривати довгий час. За повідомленням Прикордонної поліції Словацької Республіки, з 13:30 сьогодні почалася блокада руху для вантажних автотранспортних засобів, що рухаються в напрямку словацького пункту пропуску «Вишнє-Нємецке», що прилягає до українського пункту пропуску "Ужгород", - повідомляє Державна прикордонна служба України.

На даний момент прикордонники України вживають заходів для моніторингу ситуації та уточнення взаємодії зі словацькими колегами щодо подальшого пропуску вантажного автотранспорту та категорій товарів, які матимуть право перетинати кордон.

Також слід зауважити, що наразі перед пунктом пропуску «Вишнє-Нємецке» у напрямку України перебуває близько 300 вантажних транспортних засобів.

Всі відповідні органи інформовані про ситуацію з блокуванням руху для вантажівок. Пропуск легкових автомобілів та автобусів здійснюється в шатному режимі.



Переглядів: 393
Поширень: 0

Останні новини