У Вінниці чоловік кинув у спину працівнику поліції ніж: деталі

Вінницька поліція повідомляє, що поліцейський отримав ножове поранення під час відпрацювання виклику про домашнє насильство. За спричинення правоохоронцю тілесних ушкоджень зловмиснику загрожує до п'яти років ув’язнення.

Як розповів заступник начальника - начальник слідчого віддення ВП № 2 Вінницького районного управління Тарас Стаховський, до поліції звернулась жителька міста Вінниця з повідомленням про те, що 40-річний співмешканець вчиняє відносно неї домашнє насильство. На місце події прибув екіпаж поліції. Під час з’ясування обставин події на вулиці біля домоволодіння кривдник кинув у спину інспектору сектору протидії домашньому насильству ніж, який потрапив у верхню частину спини поверх бронежилета.

27-річний поліцейський з отриманими тілесними ушкодженнями був доставлений до лікарні. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України). 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.



Переглядів: 438
Поширень: 0

Останні новини