Гори забрали життя ще одного чоловіка: стала відома інформація стосовно чоловіка, у якого діагностували переохолодження

Сьогодні у Закарпатті помер чоловік, якого вчора під час патрулювання кордону виявили прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського прикордонного загону. Знайдений чоловік виявився громадянином України, віком 46 років, мешканець Дніпропетровщини. Він блукав у високогір'ї на Рахівщині більше трьох діб без відповідного спорядження, одягу, їжі і води.

У лікарні, куди доставили чоловіка після виявлення, встановили діагноз - переохолодження 2-3 ступеня та ниркову недостатність. На жаль, його життя не вдалося врятувати.

Смерть чоловіка стала частиною сумної статистики загиблих під час незаконного перетину кордону. Загалом від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України загинули 24 людини, з яких 19 потонули в річці Тиса, а ще 5 загинули під час спроби перетинання гірської ділянки кордону.

Державна прикордонна служба знову закликає подорожніх утриматися від походів у гори та спроб перепливання річкою Тиса, і не порушувати державний кордон.

На Закарпатті зараз спостерігаються складні погодні умови через проливні дощі, зниження температури повітря і густий туман.



Переглядів: 432
Поширень: 0

Останні новини