Прогноз погоди у Вінниці на 23 листопада

Сьогодні, 23 листопада, у Вінниці очікується хмарна погода з невеликим вітром. У нічний час температура повітря опуститься до -4...-6 градусів Цельсія, а вдень очікується потепління до 0...+2 градусів. Опадів не очікується.

Увечері та вночі небо буде хмарно з невеликим вітром південно-західного напрямку, швидкість якого становитиме 5-10 метрів на секунду. Температура повітря опуститься до -4...-6 градусів.

Удень небо також буде хмарно, але вітер посилиться до 7-12 метрів на секунду. Температура повітря підніметься до 0...+2 градусів.

У цілому, погода у Вінниці 23 листопада буде холодною та вітряною. Рекомендується одягатися тепло та уникати тривалих прогулянок на свіжому повітрі.

Додаткова інформація:

Максимальний рівень ультрафіолетового випромінювання в цей день буде низьким. Вологість повітря становитиме 60-80%. Атмосферний тиск буде в нормі.

Поради на день:

Одягайтеся тепло, особливо якщо ви плануєте перебувати на вулиці протягом тривалого часу. Пийте багато рідини, щоб уникнути зневоднення. Не переохолоджуйтеся. Будьте обережні на дорогах, оскільки вночі можлива ожеледиця.



Переглядів: 682
Поширень: 0

Останні новини