Бабусі Терцентру старанно готуються до зимового ярмарку: десятки робіт ручної роботи заради ЗСУ (деталі)

Відвідувачі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування дуже старанно готуються до наближення зимового ярмарку, запланованого на 1 грудня. Бабусі самостійно створюють цікаві сувеніри, які будуть доступні для придбання всім бажаючим. Всі кошти, зібрані від продажу, будуть направлені на підтримку Збройних Сил України.

У майстерні рукоділля Вінницького Терцентру постійно триває робота. Під керівництвом викладачки Ніни Скворцової бабусі працюють над виготовленням різноманітних сувенірів, пов'язаних з зимовою тематикою. Кожен з них є унікальним, їх хочеться розглядати кожен окремо. Тут і лялечки-обереги, підковки, янголи, сніжинки та інші вироби.

Особливу увагу привертають скандинавські гноми, які наразі дуже популярні. Це невеличкі комічні чоловічки, які мають червоні гостроверхі шапочки і вважаються хранителями будинку в скандинавських країнах. В Швеції вони також є улюбленою різдвяною прикрасою. Учасники Терцентру виробляють гномів різних розмірів та декорування для виставки на ярмарку.

Окреме місце в асортименті ярмарку займуть вироби Валентини Морнової, ще однієї талановитої майстрині з Терцентру. Разом зі своїми літніми учнями вона виготовила з десяток теплих шкарпеток, чохлів для телефону та дракончиків – символів 2024 року.

«Є такий крилатий вислів: творчість – це 10 % натхнення і 90 % титанічної праці. Тому ми працюємо, творимо, щоб порадувати вінничан на зимовому ярмарку. Рукоділлям займаємось і в Терцентрі, і вдома. Сьогодні кожна з нас принесла свої напрацювання з дому. Я, наприклад, зробила сім ангеликів з декоративної мішковини», – розповіла відвідувачка Терцентру пані Лариса.

Усі вироби представлять на ярмарку, який відбудеться 1 грудня о 12.00 на Європейській площі. Усі виручені від продажу сувенірів кошти спрямують на підтримку ЗСУ. Вінницький Терцентр запрошує вінничан відвідати ярмарок, - повідомляє міська рада.



Переглядів: 416
Поширень: 0

Останні новини