«У мого дідуся стався інсульт, а потрапити в будинок я не можу» - історія про те, як поліція допомогла жителю вінницької області

Могилів-Подільський районний відділок поліції повідомляє, що завдяки оперативності й злагодженості дій поліцейських офіцерів громади та рятувальників чоловік вчасно отримав допомогу, та наразі він перебуває під наглядом лікарів.

27 листопада о 8.53 на лінію 102 зателефонував житель смт Чернівці та повідомив, що у його 65-річного дідуся стався інсульт, але потрапити в середину оселі він не може.

На виклик одразу прибули поліцейські офіцери Чернівецької територіальної громади та рятувальники. Правоохоронці допомогли відчинити вхідні двері до будинку. У цей час літній чоловік вже лежав на підлозі в одній з кімнат у безпорадному стані: не міг підвестись та ледь розмовляв.

Офіцер повідомив про подію медиків. Водій «швидкої» через заметіль та крутий спуск не зміг під’їхати до будинку, тому поліцейські разом із рятувальниками на ношах перенесли пенсіонера до автомобіля медиків.



Переглядів: 523
Поширень: 0

Останні новини