«Секс, кохання та рок-н-рол» - незалежний театр з Чернігова запрошує на виставу для дорослих

Незалежний театральний проект «Theatrum Mundi» (м. Чернігів) запрошує вінничан відвідати комедію не для всієї родини, адже на афіші є позначка 16+, «Секс, кохання та рок-н-рол». П’єсу гратимуть у приміщенні Будинку учителя (вул. Мури 6-а) 8 грудня. Початок о 19.00. Квитки - 100 грн.

Творчу ініціативу «Theatrum Mundi» організували Микола Бичук та Євген Сидоренко в 2014 році, як недержавну та некомерційну. Комедія авторства Філа Нетрука, режисером виступив Євгеній Сидоренко, актори: Бичук Микола та Великий Петро. Тривалість вистави 1 година і 20 хвилин без антракту.

Вечір 8 березня. Двоє чоловіків поспішають до улюблених жінок. І виявляються в елітному ліфті елітного будинку! Воля випадку або мінливості долі? Стильний, респектабельний, багатий будівельник-бізнесмен і неформал, що живе за своїми поняттями. Як бути, якщо вже вечоріє, а ліфт зламався і диспетчер не відповідає. І тут постає питання: до кого вони поспішають? 

А наскільки добре ви знаєте свою кохану? Наші герої навіть не підозрюють, що у них одна жінка на двох. Чому? Тому що 1 + 1 = 3. Саме така формула відповідає цій комедії. Це не філософські роздуми на тему любові, шлюбу, зради, якогось педикюру, сексу. Але де ця жінка, про яку так багато говорять? Хто вони такі і чому вони застрягли в ліфті? Це комедія про скелети в шафі... Про те, до чого призводить зрада. Про те, як дві людини не можуть розібратися з однією. Що це таке? Справжнє божевілля!


Теги: вистави

Переглядів: 3449
Поширень: 0

Останні новини