У Вінницькій області знову аварії із потерпілими, серед яких 8-річна дитина

Аварії стались у Вінниці та Гайсині, а також у Вінницькому районі. Внаслідок ДТП травмувались троє людей, потерпілі госпіталізовані.

28 листопада близько 16.50 у м Гайсин 28-річний водій автомобіля Dodge Journey, за попередньою інформацією слідства, рухаючись по вул. Соборній, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 8-річну дівчинку-пішохода, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина зазнала травмувань та була госпіталізована.

Ще одна аварія трапилась цього ж дня близько 17.45 у Вінницькому районі. За кермом легкового автомобіля Volkswagen Passat перебував 27-річний житель села Якушинці. Чоловік допустив наїзд на пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги у зустрічному напрямку. У результаті ДТП 62-річний місцевий мешканець отримав травми та доставлений до медичного закладу.

У м. Вінниця по вул. Сергія Зулінського 27-річний водій автомобіля Infiniti, мешканець обласного центру, не впорався із керування та допустив зіткнення з електроопорою. Внаслідок аварії керманич та його 39-річна пасажирка, жителька Вінниці, з тілесними ушкодженнями госпіталізовані. 

Транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод поміщені на арештмайданчики. У водія автомобіля Infiniti відібрані зразки крові для проведення експертизи. Інші керманичі освідовані, вони тверезі. 

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років



Переглядів: 509
Поширень: 0

Останні новини