Запропонував допомогу, а потім завдав збитків на суму 711 тисяч гривень: поліція розслідує крадіжку

Незадовго перед скоєнням злочину підозрюваний познайомився з 28-річним мешканцем Жванецької тергромади. Після того, як дізнався, що чоловік вирощує тютюн, зловмисник запропонував йому свою допомогу у збуті близько 1,5 тонни готової продукції.

Потерпілий згодився на співпрацю, розфасував тютюн і завантажив його до автомобіля, яким прибув грабіжник. Після цього вони разом вирушили до Кам’янця-Подільського для його продажу. Під час прибуття до села Смотрич, зловмисник, використовуючи вигаданий привід, попросив потерпілого вийти з автомобіля. Як тільки 28-річний чоловік це зробив, грабіжник швидко поїхав з місця події.

Внаслідок своїх дій підозрюваний завдав збитків потерпілому на суму 711 тисяч гривень. 

На даний момент слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції, за процесуального керівництва прокуратури, висунули підозру зловмиснику за статтею 186 ч. 4 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений повторно, у великих розмірах та в умовах воєнного стану). 

Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області зазначає, що чоловік раніше вже був пов'язаний із кримінальною відповідальністю за майнові злочини. 

"До речі, підозрюваний раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Тож тепер йому загрожує реальний термін ув’язнення. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу на період розслідування у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні. 



Переглядів: 355
Поширень: 0

Останні новини